Murare Västervik

Murspecialisten

I Oskarshamn AB

Professionella Murare för dig i Västervik
Offertförfrågan
Kontaktuppgifter
/// Mur & Puts

Erfarna murare i Västervik

Har det blivit dags att fräscha upp fasaden? Eller är skorstenen i behov av en reparation? Oavsett vad du behöver hjälp med så kan du alltid vända dig till Murspecialisten för mur och puts. Våra murare i Västervik har mångårig erfarenhet inom murning och putsning har en stor passion för yrket och hantverket. 

Med kvalitet, uppriktighet och tydlig kommunikation som ledord kan du förvänta dig högkvalitativa murningsarbeten som håller i längden. Murspecialisten finns tillgängliga för uppdrag i bland annat Högsby, Mönsterås, Oskarshamn och Västervik.

Exempel på murningsarbeten våra murare kan hjälpa dig med:

Fasadputsning

Murning med tegel

Skorstenar

Övrigt

Detaljorienterade

Våra murare utför alla uppdrag med hög precision och eftertanke. Som kund hos oss kan du räkna med murningsarbeten av högsta kvalitet.

Kundfokus

Kundens önskemål och förutsättningar är viktiga för oss för att vi ska kunna leverera ett resultat som kunden blir nöjd med.

Flexibilitet

Vår ambition är att kunna tillgodose behoven för såväl privatperson som företag i Västervik och anpassar våra murningslösningar efter varje kund.

/// Glöm inte

ROT-avdraget

När du som privatperson anlitar våra murare i Västervik kan du nyttja ROT-avdraget på arbeten såsom att renovera fasaden eller för att bygga till en mur som är ansluten till huset. ROT-avdraget är ett skatteavdrag som ger dig upp till 30% avdrag på arbetskostnaden. Tänk på att du högst kan nyttja 50 000 kr per år och person. Om du vill veta mer om ROT-avdraget kan du antingen höra av dig till oss på Murspecialisten eller läsa mer på Skatteverkets hemsida.

/// Tjänster

Våra murare hjälper dig

Murare Oskarshamn Mönsterås Högsby Västervik

01

/// Murningsarbeten

Murning är ett av få yrken där fantasin kan diktera vad man vill ha gjort. Med våra kompetenta murare från Västervik är möjligheterna oändliga. Våra murare besitter lång erfarenhet och stor kompetens i branschen och kan hjälpa dig vid både omfogning, förankring och tilläggsisolering av tegelfasad.

Murare Oskarshamn Mönsterås Högsby Västervik

02

/// Fasadputsning

Murspecialisten utför både invända och utvändiga putsningar. Det kan gälla putsning av fasad, golv eller vägg. En enkel putsning av en gammal fasad eller ett slitet golv gör så att golvet eller fasaden blir som nytt igen och du kan njuta av de under flera år framöver. Vi säkerställer att kvaliteten håller på alla våra putsningar som vi utför.

03

/// Skorstenar

Skorstenen för bort rökgaser och gammal luft. Precis som övriga huset, behöver skorstenen underhållas årligen för att upprätthålla funktionen. Tyvärr är skorstenar en bortglömd del av huset trots sin livsviktiga funktion. Kontakta våra murare i Västervik så murar vi din skorsten från grunden, lagar eller gör om den.

/// Vår ambition

Murare i Västervik med känsla för hantverk

Är du nyfiken på hur en öppen spis skulle se ut? Eller kanske är det dags för en ny murad fasad? Vi har både kunskapen och resurserna för att hjälpa dig med flera olika typer av murningsarbeten. Idag finns det många val på marknaden och därför kan det vara svårt att hitta rätt murare.

Med oss som partner får du alltid murverk i högsta kvalité och av dem mest hållbara materialen. De materialen vi arbetar med är kvalitativa och är gjorda för att klara av vårat tuffa nordiska klimat i många år framöver. Vi använder endast kvalitetssäkrade material och säkra metoder med fokus på hållbarhet.

Vi drivs av att göra dig som kund nöjd med vårat arbete. Därför ser vi till att överträffa kundens förväntningar genom att med stort engagemang ta oss an projektet, oavsett hur stort eller litet det är. Alltså är våra murare ett bra val för dig!

/// Kunniga hantverkare

Murningsarbeten i Västervik

Nedan ser du några exempel på vad våra murare i Västervik kan hjälpa dig med:

/// Nöjda Kunder

För oss är det en självklarhet att du som kund ska vara nöjd när du anlitar oss. Som utgångspunkt har vi alltid kundens önskemål och förväntningar kombinerat med våran erfarenhet. Detta så att du alltid får ett resultat i högsta klass.

/// Drivkraft

Murspecialisten AB drivs och ägs av Klaus som har många års branscherfarenhet som murare. Med sin passion för yrket och sitt utmärkta driv genomför han mureriarbeten runtom i Västervik.

/// Hör av dig

Kontakta oss

Tveka inte att höra av dig till våra murare i Västervik när du har frågor eller funderingar kring våra tjänster!

/// Ring

076-831 35 75

/// Offert

Begär offert